+47 750 34 139 | +47 916 44 071
Åpen
Hele dagen
Peder Knophs vei 1
7980 Terråk

Bli hos oss

Når vil du være gjest hos oss?

  • Ovnbakt Laks
  • Restaurant

Velkommen til Færingen Spiseri

I 1973 åpnet Terråk gjestegård dørene i Bindalen. Det er i år 45 år siden det hele startet. Caféen i første etasjen var alltid et samlingssed for de lokale og alle tilreisende. Nå har en ny æra startet. En restaurant med profisjonell meny og bar oppkallt etter Bindalens mest kjendte produkt gjennom årene, nemelig FÆRINGEN. Vi har byggd en restaurant basert på lokal mat og tradisjon, med dekor i Færing stil.

Etter at vi kom til Bindal for et års tid siste har vi brukt tiden til å bli kjendt med behovet og ønskene om et spiseri med god og sunn kost basert på lokale produkter. I disse dagar har vi vært travelt opptatt med å lage i stand en ny restaurant i «kroa», som den har blitt kallt på folkemunne gjennom tidene.

Vi vil introdusere såvel Bindalingene som turistene til en kombinasjon av Afrikansk, lokale og tradisjonelle Norske retter med muligeheten for kombinasjon av utsøkte viner for en fantastisk matopplevelse.

Menyen vår har stort preg av Jon Aga’s kokkekunster. Vi jobber nært sammen for å presentere også denne bygda til hans fantastiske retter preparert i vårt omstrukturerte kjøkken.

Vi ser fram til å kunne åpne dørene for dere alle som har lyst på noen utrolige smaksopplevelser både fra sjø og land.

Det er med stolthet at vi (Hasifa og John Petter) på Terråk gjestegård nå ønsker nye og gamle gjester velkommen. Vi ser med glede på å kunne skape ny mathistorie her i Bindalen.

Hos Færingen Spiseri  kan du også bestille catering til alle formål, til firma fest, bryllup, møter, begravelse, eller bare for at du har lyst på. Vi kan tilby alle sorter koldtbord, snitter, karbonader, fiskeretter, supper osv. Ta kontakt med oss så blir vi enig om menyen. Vi kan også hjelpe dere å planlegge selskaper, fester eller andre sammenkomster.